TVJ's Clubkampioenschappen, heb jij je al aangemeld?

07 mei 2024


Dit jaar gaan we de Clubkampioenschappen iets anders doen. De reden hiervoor is dat er voorgaande jaren nog wel eens commentaar en uitdagingen waren met betrekking tot de hoeveelheid wedstrijden die eenieder speelde. Niet alle categorieën worden in één week gespeeld zoals jullie dat gewend zijn. In week 25/26 worden de categorieën HE, DE, HD en DD gespeeld; in week 37 (9 t/m 13 september) komt er een aparte ronde voor de categorie Gemengd Dubbel. Hierover worden jullie later nader geïnformeerd.

Beide evenementen staan los van elkaar; je bent dus niet verplicht om aan beide mee te doen. Uiteraard vinden wij het wel heel leuk, als je besluit om in beide evenementen mee te doen.  

1e wedstrijdweek

Van zaterdag 22 juni t/m zondag 30 juni 2024 worden de categorieën HE, DE, HD en DD gespeeld. Hierbij zal er op speelsterkte ingedeeld worden en gaan we met een afvalschema (met verliezersronde) werken. De inschrijving van het toernooi is al geopend; dus check je agenda en schrijf snel in. Kijk even goed naar de tijden die we hebben opengesteld. Het is doordeweeks mogelijk om vanaf 17.00 uur te spelen. Dit kun je dus dmv je beschikbaarheid aangeven. Deelname aan het toernooi kost € 6,- per onderdeel. De inschrijving sluit op 9 juni 2023 om 23.59 uur. Klik even op de volgende link voor alle verdere info en in te schrijven door te klikken op de toernooipagina: www.toernooi.nl

Loterij en BBQ

Zaterdag 29 juni is er de jaarlijkse BBQ, die door het bestuur wordt aangeboden aan alle leden van TVJ (ook als je dus niet meedoet aan de clubkampioenschappen). Uiteraard wordt er deze week ook weer een loterij, met fantastische prijzen, georganiseerd. Lootjes voor de loterij zijn tijdens de toernooiweek (t/m vrijdag) verkrijgbaar. Tijdens de BBQ vindt ook de huldiging van de kampioenen van de voorjaarscompetitie plaats.  

Wisten jullie ook dat we een Facebookpagina hebben? We proberen jullie daar op de hoogte te houden van alle ins en outs van de clubkampioenschappen.

Zie deze link:   facebook.com/clubkampioenschappentvj  

We hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij!  

Tot dan,  

Ingrid, Miranda en Manon,

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen