ONS Algemeen

 

ONS staat voor Ontspanning, Natuur en Sport en heeft als ambitie een vitale leefomgeving voor alle dorpers te realiseren. Een multifunctioneel terrein in een parkachtige omgeving waar dorpers kunnen ontspannen en sporten.

Onze vereniging is aangesloten bij de Stichting ONS Julianadorp en denkt en beweegt mee met de plannen die gemaakt worden. Is het een mogelijkheid om met onze vereniging te verhuizen naar een nieuwe, centrale locatie in Julianadorp?

Dit heeft grote voordelen, maar er zijn ook nadelen te benoemen. Wij willen als vereniging de juiste keuze maken voor de toekomst, zodat we klaar zijn voor de jaren die gaan komen en vol vertrouwen vooruit kunnen kijken.

In de nieuwsbrieven en overige stukken die je op deze pagina vindt, kun je veel informatie vinden over wat er reeds ondernomen is, wat er nog gaat gebeuren, welke partijen aangesloten zijn en veel meer.

Kijk ook eens op: Website ONS Julianadorp

Heb je vragen of idee├źn dan horen wij het graag. Stuur dan een mail naar ons@tvjulianadorp

 

 

Ondertekening intentieovereenkomst start haalbaarheidsonderzoek.pdf Magazine ONSdorp.pdf 2021-09_Persbericht_Droom_burgerinitiatief_ONS.pdf