Terug naar overzicht

TVJ's klaverjasavond

Tennisvereniging Julianadorp
2-12-2022 19:30 - 2-12-2022 23:00
Ans Leeuw

Beste leden/belangstellenden van TVJ,

Gedurende het aankomend winterseizoen kunnen we op een aantal vrijdagavonden weer een aantal gezellige klaverjasavonden tegemoet zien.

Het aanvangstijdstip is 19.30 uur

De inschrijving bedraagt € 2,50 per avond. Het inschrijfgeld wordt volledig besteed aan het inkopen van diverse prijzen en voor de te nuttigen hapjes op de speelavonden.

Je hoeft niet iedere speelavond beschikbaar te zijn; men kan deelnemen op de avonden dat het schikt. Als uitdaging voor de regelmatige deelnemers over het gehele winterseizoen staat als wisselbokaal de Joker op het spel. Van de speelavonden gelden dan de vijf hoogst behaalde resultaten. (Best of Five). Men behoeft hiervoor dus niet alle avonden beschikbaar te zijn en bij volledige deelname worden de laagste resultaten geschrapt.

Ook uw huisgenoten of eventuele kaartvrienden/kaartvriendinnen kunnen hier aan deelnemen.

Op de vrijdagavond 16 december 2022 en in maart 2023 zullen we wederom voorafgaande aan de klaverjasdrive een gezamenlijke maaltijd nuttigen. Het thema voor de maaltijd wordt in onderling overleg afgesproken.

Noteer svp. de navolgende data in uw agenda:

21 oktober,  4 november, 18 november, 2 december en 16 december, deze keer 5 avonden! De data in januari 2023 volgen nog.

Opgeven bij Ans Leeuw 0628474354

We zien uw deelname met belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet  

Ans & Gerard Leeuw 

  Terug naar overzicht