Inschrijven tennislessen

Van trainen word je beter!! De tennislessen worder verzorgd door Tennisschool Torres.

Aantal lessen en groepsgrootte
Het betreft een reeks van 16 lessen tot aan het winterseizoen. We streven naar groepen van 4 personen, maar in overleg kan de grootte hiervan aangepast worden.

Prive les of duo les? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Lesdagen
Het is mogelijk om zowel op dinsdagavond als woensdagavond (beide vanaf ongeveer 18.30 uur) te komen lessen. Of in overleg met de tennisschool op een ander moment. Het is gebruikelijk dat de jeugd tot ongeveer 18.30 uur traint. De lesdata staan in het document onder aan deze pagina.

Lesweken
Er wordt 16 weken les gegeven. In de meivakantie en de zomervakentie wordt er geen les gegeven. Onderstaand de kalender met daarin de lesweken (onder voorbehoud van wijzigingen).

Lesgeld
Het lesgeld bedraagt € 170,00 per persoon (uitgaande van vier deelnemers). Een lesuur duurt 60 minuten. Tijdsduur kan in overleg aangespast worden (bijvoorbeeld 3 deelnemers, lessen van 45 minuten).

Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected]com.  Graag beschikbaarheid vermelden en eventueel met wie je samen wil lessen.

Afgelopen seizoen was er veel animo, dus wacht niet te lang met opgeven!

Jeugd
Op basis van het aantal aanmeldingen kunnen we voor de jeugd een indeling maken. Neem gerust contact op via [email protected]com  of [email protected] dan kunnen we je informeren over de mogelijkheden.

 

Lesdata zomer 2020.pdf Lesreglement winter 2020.pdf