Inschrijven tennislessen

Van trainen word je beter!! De tennislessen worder verzorgd  door Dan Schelhaas van Tennisschool Torres.

Aantal lessen en groepsgrootte
Het betreft een reeks van 16 lessen tot aan het winterseizoen. We streven naar groepen van 4 personen, maar in overleg kan de grootte hiervan aangepast worden.

Prive les of duo les? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Lesdagen
Het is mogelijk om zowel op dinsdagavond als woensdagavond (beide vanaf ongeveer 18.30 uur) te komen lessen. Het is gebruikelijk dat de jeugd tot ongeveer 18.30 uur traint.

Lesweken
Er wordt 16 weken les gegeven. In de meivakantie en de zomervakentie wordt er geen les gegeven. Onderstaand de kalender met daarin de lesweken (onder voorbehoud van wijzigingen).

Lesgeld
Het lesgeld bedraagt € 170,00 per persoon (uitgaande van vier deelnemers). Een lesuur duurt 60 minuten. Tijdsduur kan in overleg aangespast worden (bijvoorbeeld 3 deelnemers, lessen van 45 minuten).

Aanmelden
Aanmelden kan door een email te sturen naar [email protected]com. Aanmelden kan vanaf heden t/m maandag 4 maart. Graag beschikbaarheid vermelden en eventueel met wie je samen wil lessen.

Afgelopen seizoen was er veel animo, dus wacht niet te lang met opgeven!

Jeugd
Op basis van het aantal aanmeldingen kunnen we voor de jeugd een indeling maken. Neem gerust contact op via [email protected]com  of [email protected] dan kunnen we je informeren over de mogelijkheden.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 223 642 226

Tennisvereniging Julianadorp

Zanddijk 51
1787 PP Julianadorp